Frankweg 21 Nieuw-Vennep

€2.250 per maand exclusief BTW

Beschrijving

Plattegrond tekeningen Frankweg 21 Nieuw-Vennep

 

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een onder architectuur gebouwd multifunctioneel modern bedrijfspand staande en gelegen aan de Frankweg 21 Nieuw-Vennep, onderdeel uitmakend van een kleinschalig (totaal 14 stuks) besloten bedrijventerrein.

 

 

LOCATIE
Zeer gunstig gelegen op industrieterrein ‘Nieuw-Vennep Zuid’ welke is gelegen nabij de diverse uitvalswegen naar de verschillende Rijkswegen (o.a. A-4 & A-44).

 

 

BIJZONDERHEDEN
De verdieping is voorzien van een professionele geluidsstudio welke voldoet aan alle eisen/voorwaarden….

De Studioruimte op de Frankweg 21 is akoestisch aangepast voor een natuurlijke en warme naklank. In de live room zijn pop, rock, jazz en gospel opnames gemaakt en de ruimte leent zich ook uitstekend voor het opnemen van strijkers, blazers en andere akoestische instrumenten waarbij een natuurlijke nagalm essentieel is.

Doordat de live room van de studio in het midden van de bovenverdieping is gerealiseerd, is geluid van buiten volledig gedempt. Middels de dubbele, massief houten deuren kan van de hal door de live room heengelopen en komt men uiteindelijk in de control room welke ook voorzien is van een dubbele deur. Ook de afzuiging is voorzien van akoestische leidingen waardoor geluid van buiten en zelfs de ventilator niet hoorbaar is. De live room is bovendien voorzien van de stilste Mitsubishi Electric Airco waardoor deze ook tijdens opnames niet voor geluidsoverlast zal zorgen.

Momenteel is de studio voorzien van een patch panel waarbij alle 36 inputs en 16 outputs in de studio naar keuze kunnen worden gepatcht naar 28 high end pre-amps en diverse speakersystemen die ter overname worden aangeboden. Ook de geluidsinstallatie in de studioruimte zelf kan worden overgenomen: wat een perfect systeem is voor oefensessies bands en artiesten. In de avonden en weekenden is het op de Frankweg bovendien erg rustig en zal niemand worden gestoord als er tot de late uurtjes op hoog volume wordt gespeeld. Een cursus voor het gebruik van de materialen kan door de oud eigenaar kosteloos worden aangeboden.

Tenslotte zijn alle ruimtes op Frankweg 21 voorzien van een elektronisch Salto toegangssysteem: waardoor musici en artiesten middels een eigen sleutel de control room in kunnen en bijvoorbeeld niet in de kantoor ruimte of de loods. Ook zijn ruimtes voorzien van voldoende CAT6 aansluitingen die allemaal centraal samenkomen in de patchruimte. De verlichting in de entree, het kantoor en de studio is dimbaar en programmeerbaar en de loods is voorzien van energiezuinige LED verlichting.

 

 

OPPERVLAKTE
-ca. 95 m2 bedrijfs/opslagruimte op de begane grond
-ca. 95 m2 opslag/kantoor/showroom/studioruimte op de 1e verdieping

 

 

OPLEVERINGSNIVEAU
Het bedrijfspand heeft een zeer hoog afwerkingsniveau en is voorzien van alle gemakken.

Zo zijn alle ruimtes op Frankweg 21 voorzien van een elektronisch Salto toegangssysteem: waardoor musici en artiesten middels een eigen sleutel de control room in kunnen en bijvoorbeeld niet in de kantoor ruimte of de loods. Ook zijn ruimtes voorzien van voldoende CAT6 aansluitingen die allemaal centraal samenkomen in de patchruimte. De verlichting in de entree, het kantoor en de studio is dimbaar en programmeerbaar en de loods is voorzien van energiezuinige LED verlichting.

 

 

PARKEREN
Parkeren voldoende aanwezig op eigen (algemeen) terrein.

 

 

BESTEMMINGSPLAN
De bestemming van het gehuurde is (B) bedrijven.
Overig in overleg en na goedkeuring Gemeente Haarlemmermeer.

 

 

AANVAARDING
Aanvaarding in 1e kwartaal 2023, overig in onderling overleg.

 

 

HUURCONDITIES
-huurovereenkomst R.O.Z. (Raad voor Onroerende Zaken) standaard model bedrijfsruimte
-huurtermijn van 5 jaar met 5 optiejaren (overig in onderling overleg)
-borgstelling ter grootte van drie maanden huurpenningen vermeerderd met 21 % B.T.W.
-betaling huurpenningen per drie maanden vooruit (overig in onderling overleg)
-verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring eigenaar/verhuurder

 

 

HUURPRIJS
De huurprijs voor dit multifunctionele bedrijfspand bedraagt vanaf € 2.250,00 per maand
exclusief de B.T.W. & exclusief de bijdrage VVE. (Vereniging van Eigenaren)

 

 

Het betreft hier een vrijblijvende informatie.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 MOOYEKIND BEDRIJFSMAKELAARS

 

Deel dit pand

Delen
Call Now Button